[VIDEO] Rider FoodPanda R3mpuh Pagar Rumah Orang Gara2 Dikejar Anjing Liar

Tugas menj4di rider ni bukanlah mudah, selain p3rlu menghadapi bahaya ketika di atas lebuhraya, mer3ka juga terdedah dengan risiko lain juga.

Macam baru2 ini, tular satu video menvnjukkan seorang rider FoodPanda ced3ra sewaktu menghantar makanan di satu kawasan perumahan gara2 dikejar anjing.

Kejadian ini berjaya dirakam oleh CCTV sebuah rumah menunjukkan motosikal yang ditunggang laju oleh penghantar makanan itu telah mer3mpuh pagar rumah hingga meny3babkan rider tersebut terh3ntak dan terj4tuh.

Turut kelihatan dua individu yang ber4da di dalam rumah tersebut sempat melarikan diri sebelum motosikal rider malang itu merempuh pagar rumah mereka.

Difahamkan, kejadian tersebut berlaku apabila rider ters3but panik dan cuba larikan diri selepas dia dikejar anjing liar.

Korang boleh tengok sendiri video dekat bawah ni, memang nampak kuat betul impak rempuhan ni.

Selepas terjatuh, dapat dilihat rider tersebut cuba menenangkan diri serta menahan sakit selepas kemalangan itu. Namun tak dapat dipastikan tahap kecederaan yang dialaminya.

Rata-rata netizen yang melihat video ini turut menghulurkan simpati mereka dan mendoakan agar tiada kecederaan serius yang dialami oleh rider malang ini.

Allahu, kesiannya dia memang nampak sakit betul tu…

Sumber : LobakMerah

Dah Baca ? Sila Share dan kongsi dengan rakan Anda !

Sila join group Rakyat Marhaen untuk dapatkan lebih banyak info viral yang cun cun !

Pihak Larjuna TV tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang diberikan oleh mana mana pihak di media sosial ini ! Ia adalah pandangan dan perasaan daripada pengguna serta pemilik akaun itu sendiri. Segala Amaran atau risiko adalah tanggungjawab pengguna itu sendiri !

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *