“Hantu tu siap senyum”, Ingatkan Main Sorang2, Rupanya Ada ‘Kawan’ Kat Sebelah Dalam Gambar

Selalu juga kita d3ngar kisah orang yang ada kawan imaginasi ketika zaman kanak2. Ada yang sampai besar pun masih berk4wan lagi. Ada juga yang kata benda ni terjadi sebab hijab kanak-kanak masih terbuka ketika d0rang kecil.

Baru-baru ini viral di media sosial neg4ra Filipina tentang gambar seorang kanak-kanak perempuan sedang bermain rupanya ‘ditemani’ oleh l3mbaga lelaki yang menakutkan, lapor Philippine News.

Difahamkan, kanak-kanak tersebut sed4ng bermain gelongsor bersendirian dan ibunya telah mengambil gambar ketika anaknya itu sedang bermain. Namun, bila mak dia tengok balik, rupanya ada benda lain di sebelah kanak2 tersebut.

Difahamkan, gambar tersebut telah tular di Facebook Viral Videos dan ramai netizen negara itu yang berspekulasi tentang kehadiran lembaga seakan2 memakai topeng itu. Ada yang kata nampak macam Momo Challenge yang pernah viral dvlu tu.

Rupa2nya, bila mak dia tanya siapa yang main dengan dia dekat gelongsor tu, kanak-kanak tu kata itu ialah ‘Beto’. Mak ayah bvdak tu memang terkejut habis sebab Beto tu merupakan kawan imaginasi dia sejak k3cil.

Selain itu, ada juga netizen yang mengatakan sebenarnya benda ni dah lama berlaku, cuma mungkin baru sekarang ada yang tularkan kot.

Jadi, persoalannya kat sini, Beto tu memang wujud ke? Kalau adik-adik korang pun ada imaginary friend ni, baik korang check dulu.

Sumber : LobakMerah
Dah Baca ? Sila Share dan kongsi dengan rakan Anda !

Sila join group Rakyat Marhaen untuk dapatkan lebih banyak info viral yang cun cun !

Pihak Larjuna TV tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang diberikan oleh mana mana pihak di media sosial ini ! Ia adalah pandangan dan perasaan daripada pengguna serta pemilik akaun itu sendiri. Segala Amaran atau risiko adalah tanggungjawab pengguna itu sendiri !

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *