Jutawan bawa balik helikopter, pelawa orang kampung ronda2

Dari seorang pengutip s4mpah dan kini menjadi seorang jutawan sama sekali tidak membuatkan usahawan berjaya Muhammad Azlan Al-Amin untuk melupakan siapa dirinya sebelum ini.

Peneraju syarikat Azlan Al Amin Properties Sdn Bhd ini pulang ke kampung halamannya dengan memberikan kejutan buat penduduk kampung apabila meng4jak mereka untuk merasai sendiri pengalaman menaiki helikopter miliknya.

Parkir depan rumah ayah

Sebelum membawa orang kampvng, dia telah membawa ibu dan bapanya terlebih dahulu menaiki helikopter untuk bersarapan pada awal pagi sebelum giliran rakan-rakan sekampung.

Pergi breakfast dulu dengan ibu ayah

Bawa orang kampung naik helikopter
Azlan turut membuat live di Facebooknya semasa membawa orang-orang kampung terbang menaiki helikopter dan mendapat pelbagai maklum balas pos1tif daripada warganet.

Semoga murah rezeki orang yang baik hati
Rata-rata meninggalkan k0men menzahirkan rasa kagum dengan kerendahan hati jutawan tersebut yang tetap menggembirakan hati penduduk kampung walaupun sudah bergelar jutawan.

Usahanya untuk sama-sama memberi peng4laman kepada orang lain merasai menaiki helikopter dipuji dan tidak s4lah jika dia dijadikan inspirasi kepada anak muda untuk lebih berjaya.

Jarang orang k4ya buat macam ni

Modal ada helikopter ni bukannya murah

Sumber: Muhammad Azlan Al-Amin

About admin

Check Also

Pengarah Filem, Mamat Khalid Disahkan Meningg4l Dunia

KUALA LUMPUR: Penerbit dan pengarah tersohor, Mamat Khalid menghembuskan nafas terakhirnya di Hospital Slim River …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *