‘Penerbangan yang terakhir untuk tahun ini..’ – Pramugari dir0gol & dibvnuh sekumpulan lelaki di malam Tahun Baru 2021

Polis telah memfailkan pertuduhan mer0.g0l dan membv.nvh terhadap 11 lelaki selepas may4.t pramugari ditemui dalam sebuah bilik hotel di bandar Makati, Filipina.

 

M4ngsa, Christine Angelica Dacera, 23, ditemui tidak sedarkan diri di dalam tab mandi di bilik hotel yang menjadi tempat dia bersama dengan rakan-rakan menyambut ambang Tahun Baru 2021.

 

Mangsa kemudian dibawa oleh tiga rakannya dengan bantuan kakitangan hotel ke hospital berdekatan dan pemeriksaan mendapati Christine telah men1ngg4l dunia.

 

Ketua Polis Bandar Makati, Kolonel Harold Depositar, menahan 11 lelaki yang merupakan individu terakhir bersama dengan Christine pada waktu kejadian.

 

Polis kini sedang menunggu hasil laporan bed4h siasatan dan toks1kologi untuk menentukan tindakan selanjutnya terhadap 11 susp3k terbabit.

 

Tiga daripada 11 susp3k itu merupakan rakan Christine, manakala bakinya adalah individu yang tidak dikenali oleh mangs4 dan merupakan kawan kepada tiga rakan Christine.

 

Kesemua susp3k didakwa atas pertuduhan mer0g0.l berikutan penemuan kesan koyakan dan sp3rma di bahagian kem4lvan mangsa. Selain itu, kesan l3bam dan cak4ran turut ditemui pada badan mangs4.

 

28 Disember 2020, mangsa ada memuat naik gambar terakhir yang menunjukkan dirinya memakai sut PPE dan bersandar di pintu pesawat.

 

“Penerbangan yang terakhir untuk tahun ini.”

Sumber: Daily Star

About admin

Check Also

[Video] Detik-Detik Pegawai SPRM Ditudvh Menipu Berlari Dari Pihak Media, Ada Yang Nyaris Jatvh

JOHOR BAHRU: Seorang daripada dua pegawai Suruhanjaya Penceg4han Rasu4h Malaysia (SPRM) nyar1s jat0h tangga ketika …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *