[Video] Macam Pesta Ul4r, Wanita Terkejut Temui Ul4r Dalam Bilik Dobi Di Rumahnya

Detik menakutkan apabila seorang wanita menemui ul4r pokok sedang ‘berpesta’ di bilik dobi rumahnya. Dia berkongsi video itu di akaun Facebooknya yang memperlihatkan sekurang-kurangnya empat ek0r ul4r pokok di dalam rumahnya di pinggir pantai Bluewater di Townsville, Queensland.

Dalam rakam itu, ul4r-ul4r itu sedang menjalar di tingkap bilik dobinya dan berada di atas satu sama lain sehingga kelihatan seperti mereka sedang ‘tersimpul’.

Wanita itu menggerakkan kameranya ke arah bawah sinki dan telah menjumpai seekor lagi ul4r pokok. Ul4r itu secara perlahan-lahan bergerak ke bawah sinki dengan ekornya masih berada di atas.


“Adakah ini pesta ular pokok yang sedang berlaku di bilik cucian lama kita?” tanya wanita itu kepada sekumpulan penangkap ul4r di media sosial.

Ramai individu memberi komen tentang bagaimana mereka merasa bimbang ketika melihat kejadian itu. Seorang pengguna menulis: “Mereka memiliki rumah itu sekarang, kemas beg anda dan tutup pintu di belakang anda”.


“Masa untuk jual ataupun pergi,” kata yang lain. Sementara seorang warganet menulis bahawa rakaman yang menakutkan itu akan memberikan mimpi burvk kepadanya.

‘Wah! Saya melihat gambar ini pada pukul 11.30 malam, saya pasti mengalami mimpi bvruk mengenai ul4r malam ini.’, kata warganet.

Tonton video di sini.

Sumber: Daily Mail

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *