LuIuh Hati… Video Lelaki Lihat Isterinya Dit4han Berkh4.Iw4t Dengan Suami Orang Viral Di TikTok

Semenjak beberapa hari lalu, video yang did4kwa melibatkan tangk4pan k3s kh4.lwat wanita berst4tus ist3ri orang dengan seorang lelaki tul4r di laman sosial terutamanya di TikTok.

Difahamkan, video terbabit mend4kwa seorang suami yang pulang untuk mengambil barangan jualan yang tertinggal di kediamannya secara tidak sengaja ters3rempak dengan seorang lelaki lain berada dalam rumah bersama isterinya.

Berlaku di kawasan Bukit Katil, Melaka sekitar 25 Ogos lalu, Pengarah Jabatan Agama Islam Melaka (Jaim), Datuk Che Sukri Che Mat meng3sahkan perkara terbabit.

“Wanita berusia 35 tahun dan pasangannya berusia 33 tahun itu dit4han oleh imam kampung berkenaan selepas menerima maklumat meng3nai perbvatan mereka dan saya mengesahkan tangk4pan itu.

“T4ngkapan itu dibuat mengikut Seksyen 53 Enakmen Kesalahan Syariah Negeri Melaka 1991 kerana bersek3diaman atau berkvrung sehingga mendatangkan sy4k,” katanya kepada Harian Metro.

@deejayfaz_official3lagu ni memang sesuai kisah curang pasangan… Neraka tempatnya dosa besar♬ Berpaling Kasih Ewan J – Deejay Fazz

Menurut Sukri, si4satan ke atas pasangan itu kini berada di peringkat akhir sebelum diserahkan kepada pihak pend4kwaan.

“Jaim sudah mengambil serta merakam ket3rangan kedua-dua individu yang kedua-dua mereka didapati sudah berkahwin dan kertas sias4tan berada di peringkat akhir.

“Saya berterima kasih kepada orang awam yang bekerjasama dengan Jaim dalam memberikan maklumat menerusi kempen Benc1kan M4ks1at,” katanya.

SUMBER: Harian Metro

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *