[Video] Suami Hadiahkan Isteri Kereta Mazda, Sempoi Masuk ‘Showroom’ Pakai Selipar

Tak salah rasanya andai seorang suami memberikan hadiah atau kejutan buat isteri tersayang sebagai tanda menghargai wanita tersebut yang setia berada di sisi sepanjang perkahwinan.

Walaupun wanita tersebut tidak meminta, namun sebagai suami, memberi kebahagiaan kepada orang tersayang sememangnya satu kewajiban.

Hadiah untuk anniversary
Menerusi satu perkongsian seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @tiara_mariana, dia telah memuat naik satu video mengenai kisah seorang pelanggannya yang membuat kejutan kepada isteri dengan menghadiahkan sebiji kereta mewah.

Click sini untuk lihat video penuh:

Difahamkan, lelaki tersebut seorang yang pemalu, namun isterinya sendiri tidak sangka yang suaminya akan menghadiahnya sebuah kereta Mazda. Dia sempat berseloroh dengan memaklumkan bernasib baik memakai pakaian yang kemas kerana ikutkan mahu memakai kain batik sahaja ketika keluar dari rumah tadi.

Rileks je dua2 pakai selipar
Selain daripada kejutan yang dilakukan oleh lelaki itu kepada isterinya, penampilan mereka yang sederhana juga menjadi perhatian warganet.

Masing-masing mengatakan bahawa orang yang benar-benar kaya tidak perlu berpenampilan ‘over’ untuk terlihat berada kerana biasanya mereka lebih memilih berpenampilan sempoi seperti pasangan tersebut.

Bukti suami yang hargai isteri

Semoga kita juga mampu bahagiakan isteri

Mezda merah memang lain macam

Takde riak, takde promote2 produk

Sumber: TikTok @tiara_mariana

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *