[Video] “Tak S4ngka Lambaian Atas Ambulans Adalah Lambaian Terakh1r Ab4h…”

Siapa yang tidak sedih apabila salah seorang ahli keluarga pergi men1nggalkan kita bukan? Tambah pula kalau orang tersebut adalah ibu bapa kita sendiri, maka hil4nglah satu ken1kmatan doa buat kita. Seperti kisah yang dikongsikan di laman Tikt0k ini apabila satu keluarganya dis4hkan pos1tif Cv1d-19 namun ayahnya dahulu pergi meninggalkan mereka. Sed1h kerana tiada lagi senda tawa dari ayahnya buat selamanya…

SATU KELUARGA POSIT1F COVD-19 TAPI AYAH YANG PERGI…

Seperti video yang dimuat naik oleh seorang pengguna Tiktok dikenali sebagai IekaSanie mengundang sebak orang ramai apabila satu keluarganya dij4ngk1ti Cv1d-19 dan akhirnya ayah tersayang yang menjadi korb4.n wab4k tersebut.

Menurut anak arw4h, ayahnya dimasukkan ke wad selama 8 hari sebelum doktor menghubungi mereka sekeluarga memberitahu bahawa ayahnya sudah men1nggal dvnia.

Difahamkan ke4daan arw4h ayahnya kr1t1.kal kerana paras oks1gen secara tiba-tiba menvrun ke bacaan 55 peratus.

LAMBAIAN ATAS AMBULANS ADALAH L4MBAIAN TERAKHIR

Apa yang memberi kesan kepada orang ramai adalah sifat ayahnya yang riang dan baik dengan semua orang. Lambaian di dalam video tersebut merupakan lambaian dan pelvkan terakhirnya untuk keluarga tercinta.

Semoga arw4h Rizalsani atau lebih mesra dengan panggilan ‘Pak Tam’ di kawasan perumahannya ditempatkan dalam kalangan 0rang-orang yang beriman. Al-fatihah.

@iekasanieAl Fatihah ##covid ##covidfigther ##covid19♬ original sound – iekasanie

Menjeng4h ke ruangan kom3n, ramai juga yang turut berkongsikan kisah yang hampir sama apabila kehil4ngan ibu atau bapa akibat jangk1tan wab4.k. Bukan itu sahaja, salah seorang jururawat yang menjaga arwah ayah pemilik akaun Tikt0k ini juga turut hadir meninggalkan komen mengenai arw4h ayahnya ketika di dalam wad.

Sumber: Tiktok @iekasanie

About admin

Check Also

[Video] Detik-Detik Pegawai SPRM Ditudvh Menipu Berlari Dari Pihak Media, Ada Yang Nyaris Jatvh

JOHOR BAHRU: Seorang daripada dua pegawai Suruhanjaya Penceg4han Rasu4h Malaysia (SPRM) nyar1s jat0h tangga ketika …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *