Wanita Dibels4h Tervk Oleh Suami Selepas Tak Sengaja “Video Call” Ketika Sedang Bersetvbvh Dengan Lelaki Lain

Seorang lelaki nekad memb3las4h isterinya sehingga ‘separuh m4.ti’ selepas wanita itu tak sengaja membuat panggilan video ‘FaceTimed’ ketika melakukan hubungan s3ks bersama dengan lelaki lain dalam sebuah kereta yang dip4rkir berhampiran sebuah hotel di Pennsylvania, Amerika Syarikat.

Lelaki yang berusia 34 tahun itu mendakwa bahawa dia menerima panggilan video dari isterinya pada 21 September.

Berikutan daripada itu, dia segera meminta seorang rakannya untuk membawanya ke tempat letak kereta di hotel tersebut untuk bersemuka dengan isterinya.

Menurut polis, semasa svspek tiba di hotel tersebut, dia telah menemui isterinya yang berusia 32 tahun itu bersama dengan kekasihnya dan terus memv.kul dan menend4.ngnya.

Svspek juga turut dilaporkan sempat memv.kul lelaki tersebut sebelum dia melar1kan diri dari tempat kejadian.

Ekoran daripada insiden itu, wanita berkenaan dilaporkan mengalami leb4.m tervk, dan pend4rahan yang tervk pada bahagian muka, hidung dan mulutnya.

Setelah ditangkap oleh pihak polis, suami yang berang itu menjelaskan bahawa isteri serta teman lelakinya telah ‘mend0rongnya’ menerusi panggilan video tersebut.

Suspek kemudiannya memberitahu pegawai penyiasat bahawa dia hanya memv.kul isterinya itu menggunakan tangan yang terbuka dan bukan dengan penvmbvk.

Namun begitu, saksi kejadian melaporkan yang mereka nampak svspek men3ndang wanita tersebut pada bahagian muka.

Menurut aduan kepada pihak polis, saksi yang menghubungi talian kecemasan berkenaan kejadian itu memberitahu operator bahawa mereka telah terdengar bunyi temb4kan p1stol semasa pergadvh4n tersebut berlaku.

Walaupun begitu, tidak ada saksi yang ternampak siapa yang memegang pist0l yang dimaksudkan itu.

Pihak polis menyatakan bahawa sepvcuk p1st0l telah dijumpai di tempat kejadian dari dalam kenderaan yang membawa susp3k, namun tidak ada pelvru mahu pun kel0ngsong pelvru ditemui dalam senj4ta berkenaan.

Ekoran daripada itu svspek berhadapan dengan tuduhan melakukan ser4ngan dan merb4hayakan.

Suspek kini dit4han di penjara daerah sebagai ganti ikat jamin yang bernilai AS$30,000 (RM125,550) kerana g4gal membayar dan dijadualkan dibicarakan pada Selasa.

Sumber: Daily Mail

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *