[VIDEO] Datang Majlis Kahwin, Re4.ksi Anak Kecil Ini Tengok Bapa Kandung Naik Pelamin Buat Ramai Seb4k

Setiap pasangan yang berkahwin pasti meng1mpikan perhubungan yang berkekalan tetapi ada di antara mereka terpaksa ‘berpis4h’ kerana sudah tidak ser4si. Namun individu yang paling terk3san dengan perpisah4n tersebut adalah anak-anak.

Baru-baru ini viral satu video di TikTok memaparkan reaksi seorang kanak-kanak seakan ‘sed1.h’ apabila melihat bapa tercinta bersanding di atas pelamin bersama w4nita lain.

Bapa kandvng kahw1n lain

@firansrathore ayah adalah cinta pertamanya anak perempuan #tetapkuatmenjalani ♬ Originalton – 🧸𝐌𝐞𝐡𝐫𝐨𝐦𝐚🧸

Menerusi video pendek yang dikongsikan di akaun TikTok, Firansrathore memperlihatkan seorang kanak-kanak perempuan menghadiri majlis perkahwinan bapa kandungnya bersama wanita lain yang merangkap bakal ibu tir1nya.

Namun lebih mervntun hati apabila si anak kecil ini seakan tidak melepaskan pandangan ke arah pelamin melihat m0men bahagia bapa tercinta bersama pasangan hidupnya. Ketika di atas pelamin, si bapa sempat mem3luk dan berbisik sesuatu kepada anak kesayangannya itu.

Sed1hnya…

Difahamkan, selepas turun dari pelamin, anak kecil ini terus men4ngis sebelum dipvjuk oleh seorang wanita yang dikenali dengan nama Bib1. Menurut sumber, kanak-kanak ini sed1h kerana terpaksa berjavhan dengan bapa tercinta.

Tak dinafikan, dengan umur yang baru setahun j4gung, sudah pasti anak kecil ini tidak faham dengan situ4si yang dilalui ibu bapa kandungnya sebelum ini.

Menang1s lepas turun pelamin

@firansrathore ya Allah tak kuasa mnahan air mata ini, melihat anak yg datng ke nikahan ayahnya😭😭 semua para tamu undanganpun ikut menangiss😭😭😭 #kasihayah #fyp ♬ astaghfirullah cover suling – M Rijal Ndh

Sumber : obulan, Firansrathore

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *