[Video] Lelaki Ini Dedahhkan Satu Rahsia Kenapa Ada 1 Tingkat di KLCC Terpaksa Dikosongkan

Sudah menjadi kebiasaan, mana mana bangunan tinggi atau besar mesti ada ‘penjaga’nya. Jika anda tanya mana mana orang lama dalam bangunan pasti ada cerita cerita pelik atau seram yang dia akan kongsi

Kali ini cerita tentang salah satu mercu tanda Malaysia, iaitu KLCC. Tempat yang memang terkenal di seluruh Asia dan rasanya dunia tetapi ada kisah mlsteri di dalam dan luar KLCC. Cerita ini diambil dari laman web lekatlekit.com

KISAH SERAM MlSTERI KLCC.. SATU LEVEL DI KOSONGKAN UNTUK ‘DIA’

Ok hari ni kami nak share kisah mlsteri yang di katakan berlaku kat KLCC.. Tu dia kebanggaan orang key el katanya KLCC. Baru urban lepak KLCC. depa tak tau ingat tempat urban ni tak dak cerita mlstik ka? Apa hangpa ingat h4ntu tak up to date? Ingat depa lepak kat rumah tinggal & banglo usang ja ka? Depa pun lepak KLCC jugak ok..

Masa kami dok baca kat forum kisah seram terjumpa satu ‘bebenang’ yang share kisah mlsteri di klcc ni. Katanya kat bangunan KLCC tu ada satu tingkat (Level) di kosongkan. Memang kalau naik lift tak ada no untuk tingkat tu. Memang level tu takkan ada lift berhenti atau terbuka la kot. Menurut cerita.. terpaksa di kosongkan sebab ada gangguan. Gangguan apa & macam mana tak pasti la.. Tapi apa yang di gambarkan gangguan mlstik la bukan gangguan bekalan air ke hapa yer.. Jangan loyar buruk sangat ok!

Satu lagi mlsteri yang memang mlsteri la katanya.. Ada satu tasik buatan depan KLCC.. katanya kat tengah tasik tu ada pulau kecik. Tu pun ada mlsterinya. Mlsteri apa tak pulak di ceritakan. Memang spoil la orang yang share kisah ni.. Betul betul mlsteri sampai tak ada cerita langsung di sebalik mlsteri yang dia cuba sampaikan. hahahahaha

Ada satu kisah terbaca kat thread dalam forum tu.. Pengalaman dari someone ni. Dia kerja kat situ. Pada satu hari tu dia naik dari L42 ke M dalam pukul 8 malam gitu.. Tetiba terbau wangi yang amat. Bau tu seakan akan bunga melur.. Masa tu dia dengan bos dia. Mujur la kan ada bos.. Kalau sorang sorang gamaknya terbau pelik pelik macam tu dia pun jadi macam bunga bunga cinta layu di pusara jugak.. Bau tu ok la kan.. Tapi masa lift sampai pintu terbuka, dia hampir nak masuk dah ni bos dia tetiba tertoleh sebelah kiri… dan ternampak… Jeng jeng jeng..

Bukan nampak retis tak juga nampak bos yang lagi besar dari bos dia tu Tapi nampak seorang leIaki dengan senyuman yang menyeramkan.. lebih senang faham dia menyeringai kat depa. Bila pandang bawah.. confirm bukan manusla. Tak nampak kaki. Memang tak tunggu la depa nak bersalaman apatah lagi berkenalan.. terus masuk lift mulut terkumat kamit baca apa yang patut.

Katanya seminggu selepas tu colleage dia pun kena sakat dengan p0c0ng.. siang siang hari pun dia tak bagi change ok! Sedia bermomok untuk negara katanya. Sakat selagi ada peluang. Memang set4n punya h4ntu kan???

Ada satu cerita kat level bawah tanah katanya.. Sorang techician ni pergi nak buat kerja kat situ nampak satu lem.baga menyerupai manusla boleh berjalan tembus dinding. Ni ilmu dia tinggi ni. Mungkin dia belajar dengan kaki p0nteng sekolah dulu. Boleh tembus tembok sekolah nak lari keluar. hahahaha

Kisah seterusnya.. kejadian berlaku kat lift jugak. Minah2 ni nak naik lift bila pintu terbuka nampak ada sorang budak dalam lift. Budak je.. apa ada hal. Tak ser4m pun budak tu.. Tapi bila dorang masuk dalam lift tetiba suara annouce Lift overload padahal depa bertiga je. Jadahnya overload.. semua ba.dan takde pun oversize.. masing masing berpandangan sesama sendiri tak lama lepas tu pintu lift tertutup. Masing2 diam tak kata apa dah la time tu. Buka je pintu lift memasing berebut nak keluar dulu. Menjadi mlsteri sampai sekarang apa yang menyebabkan lift tu overload?? Maybe ada simpan jongkong emas dalam pervt gamaknya hahahaha

Ni kisah agak ser.am.. Pengalaman seorang geologist kena kacau masa buat kerja. Pejabat dia kat bangunan tu juga. Level apa.. department apa.. tak pula di bagitau. Kisahnya dia tengah buat kerja.. dok lipat2 kertas tetiba dia nampak seorang bvdak b0.gel dok pandang dia buat kerja.. Walaupun bvdak memang cukup dia buat segala bulu bulvan mere.mang tahap tercabut akar juga la.. Di tambah lagi bila dia dongak nampak makk bpak bvdak tu pun ada sekali join tengok dia buat kerja. Memang dia takde tunggu minum kopi cicah biskut hupseng ke hapa dulu la.. capai beg gerak selaju mungkin mengikut kekuatan tenaga za.hir & ba.tin yang ada masa tu.

Ni kisah di level 14, tower 2 pulak.. Ada sorang minah ni kerja kat HR department. Dia ni katanya memang lemah semangat. Kurang minum air jampi la tu hahahaha tapi selalu stayback sampai lewat malam. Katanya tiap kali dia nak ke tandas mesti nampak ada kelibat putih terbang tepi dia.. kita macam jalan bersaing macam tu. Macam nak temankan dia ke tandas.. Dan kadang2 katanya nampak cik p0nti tercegat lepak luar tingkap tengok dia buat kerja. Aku syak cik p0nti tu.. teringin nak keja dalam opis kat KLCC tapi application dia kena reject sebab status bukan manusla hahahaha

Cukup la tu kompilasi kisah seram yang berlaku kat bangunan berkembar petronas KLCC tu.. kang ada yang hantar surat resign pulak kan. Tak pasal pasal blog kualalumpurviral.com di tvduh pvnca staff2 yang bekerja di bangunan KLCC letak jwatan secara berjemaah.. hehehehe

M0ral of the story.. macam biasa kisah ser4m yang berlaku kat bangunan tinggi2 & besar besar ni mesti ada kaitan dengan perjanjlan dengan makhIvk mlstik sebelum bermula projek pembangunan kat situ.. atau ada kaitan dengan trajedi yang mera.gut ny4wa ketika sedang di bangunkan.. Yang sahihnya tak tau samada ada kaitan atau cuma kebetulan.

SUMBER : LekatLekit

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *