“Bukan benda bvruk nak disor0kkan” – Akhirnya Neelofa jawab sendiri khabar angin sedang ham!l

TELAHAN peminat tentang keh4milan Neelofa hampir tepat apabila selebriti itu meminta orang ramai bersabar sementara menunggu masa yang sesuai untuk dikongsikan.

Walaupun tidak memberi apa-apa penges4han tentang berita baik itu, isteri kepada pendakwah selebriti Pencetus Ummah (PU) Riz berkenaan mempunyai alasan untuk mengvnci mulut.

“Saya rasa soalan tentang (keh4milan) ini sens1tif untuk sesetengah orang, mungkin mereka ada alasan sendiri untuk menjawab atau tidak menjawab soalan itu… bagi saya pula sama ada desas-desus itu betul atau tidak, saya akan tunggu masa sesuai untuk berkongsi dengan orang ramai.

“InsyaAllah saya akan kongsikan berita baik ini nanti… kita pun nak doa-doa orang ramai, bukan benda bvruk nak dis0rokkan cuma apabila tiba masa yang tepat, pasti saya kongsi.

“Kita faham ada segelintir yang teruja, ia sesuatu yang orang tunggu-tunggu cuma bayangkan jika terjadi pada seorang selebriti yang sedang mencuba (h4mil) tapi tak betul berita itu pasti memberi kes4n, jadi saya rasa sepatutnya orang ramai lebih memahami,” katanya kepada mStar.

Neelofa tunggu waktu sesuai umum berita keh4milan.

Neelofa ditemui semasa Program Kasih Prihatin Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) yang berlangsung di Surau Al-Mustaqim, PPR Bukit Jalil, Kuala Lumpur pada Rabu.

Turut serta dalam program pengagihan bakul kasih prihatin MAIWP itu ialah suaminya PU Riz atau Haris Ismail.

Sejak Julai lalu, cerita tentang ‘baby bump’ Neelofa terus menjadi topik perbualan h4ngat net1zen di media sosial.

Soal jantina, tak kisah sebab itu semua rezeki Allah.

Manakala, pada 24 September lalu, aksi Neelofa mengusap perut semasa menghadiri prosiding k3s pel4nggaran prosedur operasi standard (SOP) di Kompleks Mahkamah Seremban, Negeri Sembilan turut mencuri tumpuan orang ramai.

Dalam pada itu, bekas pengacara program MeleTOP mengakui suami dan keluarganya turut teruja menanti kehadiran anak pertama mereka.

Malah, dia juga tidak pernah meletakkan sebarang sasaran jantina untuk bayi sulungnya itu

Aksi Neelofa usap perut jadi perhatian peminat.

“Soal jantina, tak kisah sebab itu semua rezeki Allah. Bukan kami sahaja, saya rasa suami orang lain pun mesti excited dan keluarga mereka pun tak sabar menunggu berita keh4milan.

“Sejujurnya saya dan suami tak pernah tertekan atau berbincang terlalu serius tentang anak sebab kami pun baru kahwin, masih lagi dalam proses mengenali,” ujarnya.

Neelofa dan Haris, 26, mendirikan rumah tangga di sebuah hotel terkemuka di ibu negara pada 27 Mac lalu.

Sumber : mStar

About admin

Check Also

[Video] Detik-Detik Pegawai SPRM Ditudvh Menipu Berlari Dari Pihak Media, Ada Yang Nyaris Jatvh

JOHOR BAHRU: Seorang daripada dua pegawai Suruhanjaya Penceg4han Rasu4h Malaysia (SPRM) nyar1s jat0h tangga ketika …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *