T0lak Permintaan Buat Hubvngan Kel4min 5 Kali Sehari, Suami B4.kar Isteri Hamil Dengan Minyak Petr0l

Hanya kerana cembvru but4 dan ber4ng si isteri tidak melayani nafsv serakahnya, seorang suami tergamak memb4.kar isterinya menggunakan minyak petrol. Lebih meny4yat hati apabila mengetahui wanita itu dib4.kar dalam keadaan dirinya sedang h4mil tiga bulan.

B4.kar isteri hamil

Menerusi laporan Tribunnews, lelaki Indonesia yang dikenali dengan nama Adi Susanto dikatakan sering mem4ksa si isteri, Siti Maimunah melakukan hubungan kel4min sebanyak lima kali sehari dan ini membuatkan si isteri tidak mampu melayani n4fsu suaminya itu. Bukan itu sahaja, si suami juga meng3syaki isterinya itu berlaku cvrang. Malah sejak sebulan lalu, pasangan ini juga dikatakan sering bert3ngkar antara satu sama lain.

Si suami sering meminta isteri lakukan hubungan kel4min sehari lima kali, mangsa tidak mampu mel4yan. Kalau tidak dilayan, suami m4rah-m4rah.

Pada hari kejadian, Maimunah telah meminta keizinan daripada Adi Susanto untuk pergi ke rumah bidan namun suaminya itu tidak mengizinkan. Hal ini kerana, si suami berniat mahu menghantar sendiri isterinya ke rumah bidan untuk pemeriksaan. Namun selepas dia pulang dari kerja, dia mendapati isterinya itu sudah tiada di rumah.

Anak jer1t minta tolong

Menurut sumber, Maimunah tidak pulang ke rumah walaupun hari sudah malam sehingga mendorong Adi Susanto menuju ke rumah ibu bapa mentuanya. Ternyata isterinya itu sebenarnya sudah pulang ke rumah. Mangsa dikatakan sempat menjemput anak perempuan berusia 13 tahun dan mengambil pakaian di rumah suaminya sebelum beredar dari situ.

Namun siapa sangka, ketika dalam perjalanan, m4ngsa terserempak dengan suaminya di tepi jalan. Apa yang membuatkan suspek bertambah marah apabila melihat isterinya itu sudah membawa satu beg berisi pakaian. Svspek kemudian membeli minyak petrol lalu menyir4m ke arah m4ngsa dan memb4.karnya.

Mangsa mengalami kec4deraan yang serius sementara si anak hanya lvka di bahagian kaki. Menurut penduduk kampung, mereka juga terdengar anak perempuan m4ngsa menj3rit meminta tolong. Sehingga kini, pihak polis masih menjalankan sias4tan lanjut berhubung kes ini dan susp3k juga telah dit4han bagi membantu sias4tan.

Sumber: Tribunnews

About admin

Check Also

[Video] Detik-Detik Pegawai SPRM Ditudvh Menipu Berlari Dari Pihak Media, Ada Yang Nyaris Jatvh

JOHOR BAHRU: Seorang daripada dua pegawai Suruhanjaya Penceg4han Rasu4h Malaysia (SPRM) nyar1s jat0h tangga ketika …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *