Gara-Gara Buat ‘Pr0jek’ Dalam Pasar Raya, Pas4ngan Kek4sih Dibvru Polis

Padah sendiri apabila melakukan perbuatan tidak sen0noh di tempat awam. Sepasang kek4sih yang diarakam melakukan hubungan s3.ks di sebuah pasar raya kini diburu oleh polis Thailand.

Gambar dan klip video pasangan kekasih yang sedang membuat ‘pr0jek’ itu pada mulanya dikongsi di laman facebook SSBN, sebuah laman perkongsian gambar atau klip video tidak sen0.noh. Ia kemudian menjadi tul4r dalam kalangan n3tizen.

Gambar tersebut menunjukkan seorang lelaki yang memakai seluar jeans dan baju-T manakala wanita memakai gaun berwarna merah sedang melakukan hvbungan int1.m itu di ruang jualan peralatan mencuci tandas.


Pada masa sama, pengunjung pasar raya yang lain turut dapat dilihat berada di belakang pasangan tersebut. Rata-rata orang ramai memberi kom3n n3gatif pada gambar berkenaan.

Pegawai polis Thai memberitahu mereka telah melihat rakaman gambar tersebut dan sedang menjalani sias4tan dan mencari pas4ngan kekasih itu.

Sekiraya didapati bers4lah, pasangan tersebut boleh dikenakan p3njara sehingga 5 tahun dan d3nda BT100,000 (RM 12,803.00).

Sumber : The Nation

About admin

Check Also

[Video] Detik-Detik Pegawai SPRM Ditudvh Menipu Berlari Dari Pihak Media, Ada Yang Nyaris Jatvh

JOHOR BAHRU: Seorang daripada dua pegawai Suruhanjaya Penceg4han Rasu4h Malaysia (SPRM) nyar1s jat0h tangga ketika …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *