Pekerj4 H0tel Ini Kongsikan 5 B4rang H0tel Yang Boleh Di4ngkut Bawa Balik!

Sejak bermulanya p4.ndemik Cov1.d-19, pasti anda semua sudah lama tidak bercuti-cuti di dalam Malaysia mahupun di luar negara. Bila kali terakhir anda bermalam di hotel?

Mesti anda sudah merindui untuk bercvti dan menginap di hotel kan? Memandangkan ker4jaan sudah memberikan kel0nggaran untuk bercuti di Langkawi.

Ini lah waktunya untuk anda yang sudah l3ngkap dua d0s sunt1kan v4ksin pergi bercuti tidak kira di Langkawi mahupun di dalam negeri tempat tinggal sendiri.

Pastinya pusat penginapan hotel menjadi pilihan utama dalam penginapan anda. Sejak dulu lagi ramai orang tertanya barangan yang disediakan oleh pihak h0tel ini boleh dibawa pulang atau tid4k?

Menerusi perkongsian, akaun Tikt0k The Manohara Hotel Yogyakarta ada berkongsi antara 5 barang yang disediakan untuk pengvnjung dan diben4rkan untuk dibawa pulang.

Antara barang yang boleh dib4wa pulang adalah:

1. Lavndry bag

2. Air Miner4l.

3. Notepad.

4. Selipar (jika disediakan)

5. Peralatan mandi (l0tion, ubat g1gi, gel mandian dan syampu)

Selain daripada ini, anda tid4k dibenarkan membawa pulang barang-barang seperti, bantal, tuala mahupun penyangkut baju atau barangan yang l4in.

@themanoharayogyakartaNah ini dia barang-barang yang wajib kalian bawa pulang setelah staycation di Hotel. #themanohara #fyp♬ TIKTOK HUDHAEFA RAFFA PERFORMANCE – HUDHAEFA RAFFA 3

Sumber: Themanoharayogyakarta

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *