Ser4m! Video Kerusi Bergerak Sendiri Seolah Ada Or4ng Duduk Buat Ramai Merem4ng

Al4m gh4.ib sememangnya diakui wujud namun ianya dikatakan terselindung di sebalik pandangan kita sebagai manusia biasa. Malah sebagai orang islam kita dituntut mempercayai kewujudan perkara tersebut dengan syarat tidak sampai ke tahap melakukan perbuatan sy1.rik, khvraf4t dan t4.hyul.

Yang pasti ramai berharap agar mereka tidak ditemukan atau berselisih dengan perkara-perkara sebegini kerana khvatir yang mereka pasti ‘tumb4ng’.

Namun lain pula buat seorang lelaki ini, apabila dia walapun sedikit cu4k namun masih berani merakamkan kejadian m1.stik dimana sebuah kerusi yang terletak di belakangnya bergerak dengan sendiri.

VIdeo yang dikongsikan rakan sepejabatnya, seorang pengguna TikTok, @alfi.arif nyata menarik perhatian orang ramai.

Difahamkan dia yang sedang bekerja seorang diri sebuah pejabat agensi kerajaan, pada waktu malam tiba-tiba berasa tidak sedap h4ti.

Namun disebabkan takvt untuk menoleh ke belakang dia kemudian telah memasang kamera yang dihala ke arahnya.

Menerusi video tersebut, dia beberapa kali dilihat menjel1ng pada lensa kamera berkenaan. Namun tidak lama kemudiannya sewaktu sudah mula fokus pada kerja, sebuah kerusi yang terletak di sebuah meja di belakang tiba-tiba bergerak sendiri seolah ada seseorang yang sedang duduk atau cuba menggerakkannya.

@alfi.arifLihat kerusi belakang! Anda nilai sendiri #officelife♬ Ghost Sound 01(964339) – ROYAL KLAXON MUSIC

Menurut Alfi diruangan k0men, rakannya itu kemudian segera mengemas barang-barangnya dan meninggalkan pejabat mereka. Difahamkan dia hanya menyemak rakaman video tersebut selepas pulang ke rumah.

Video tersebut membuatkan netiz3n merem4ng dan tak senang duduk. Ada yang turut berkongsi peng4laman serupa apabila perlu bertugas lebih masa di pejabat seorang diri.

Awat aku merem4ng..

Tuan kerusi terus tukar kerusi lain

Kalau saya dah menggelupur lari

“Ada di sebelah adik”

SUMBER : BuzzKini, Tiktok @alfi.arif

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *