[Video] Wanita tr4uma, tangan dijil4t ‘abang askar’

AMPANG – Seorang pekerja w4nita di sebuah kedai Vape di Taman Keramat di sini, tr4uma selepas tangannya dijil4t seorang lelaki berpakaian seragam tenter4 dalam satu kejadian pada tengah hari semalam.

Dalam kejadian pada pukul 1 tengah hari itu, svspek yang memakai seragam tenter4 telah ke kedai tersebut untuk membeli barangan vape dan keluar dari premis berkenaan sejurus selesai.

Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Farouk Eshak berkata, bagaimanapun, svspek telah kembali ke kedai tersebut dan mendakwa pod vape yang dibelinya tidak berfungsi.

“M4ngsa yang berusia 18 tahun itu telah memeriksa pod berkenaan dan menggantikan dengan yang baru.

“Ketika menyerahkan pod vape berkenaan, suspek telah mengambil kesempatan dengan memegang tangan dan menjil4t tangan pekerja wanita tersebut,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Mengulas lanjut, mangsa telah memberitahu terdapat televisyen litar tertutup (CCTV) di premis berkenaan sebelum suspek melepaskan tangan mangsa dan bered4r dari lokasi kejadian.

“Kita sedang menjalankan siasatan dan usaha mendapatkan butiran perib4di serta menges4n svspek sedang giat dijalankan. K3s disiasat mengikut Seksyen 354 Kanun Kes3ksaan kerana c4bul.

“Orang awam yang memiliki maklumat boleh menghubungi pegawai penyi4sat Inspektor Siti Zaleha Abdullah ditalian 03 42897222 atau balai polis berhampiran.” ujarnya. – K! ONLINE

SUMBER: Kosmo, Sembang Network

About admin

Check Also

[Video] Detik-Detik Pegawai SPRM Ditudvh Menipu Berlari Dari Pihak Media, Ada Yang Nyaris Jatvh

JOHOR BAHRU: Seorang daripada dua pegawai Suruhanjaya Penceg4han Rasu4h Malaysia (SPRM) nyar1s jat0h tangga ketika …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *