D4kwa Ibu Mentua Suruh Bangun 4 Pagi Setiap Hari, Menantu Rasa Tak ‘Best’ Dih4lang Keluar Menyewa

Setiap pasangan yang berkahwin tentu menginginkan sebuah perkahwinan yang bahagia termasuklah hubungan dengan mentua dan ipar duai.

Apabila menyentuh mengenai ibu mentua, ada yang serasi dan sebaliknya. Begitulah yang dikongsi seorang wanita, Syahririn yang tidak bern4sib baik apabila hubungan mereka tidak seperti keluarga lain.

Kena bangun 4 pagi setiap hari

@ririnsitumorang1♬ original sound – sayang6_ – Pengenfyp

Berdasarkan perkongsian di TikTok, Syahririn memuat naik sebuah video yang merakamkan sitvasi di mana ibu mentuanya sedang menj3rit di luar bilik manakala dia baru terjaga dari tidur.

Dakwa Syahririn, ibu mentuanya naik 4ngin kerana sudah bangun awal daripada menantu.

Dakwanya lagi, dia yang tinggal di rumah mentua dikehendaki untuk bangun seawal empat pagi setiap hari. Selain itu, dia juga dituduh ingin merebut anak lelaki ibu mentuanya itu sekiranya mereka menyewa di tempat lain.

Kaum hawa bernikah bukan untuk jadi bibik

Di ruangan kom3n, rata-rata warg4net memberi pendapat masing-masing. Ada yang mencadangkan agar wanita itu mengajak suaminya untuk hidup berdikari.

Posting itu juga menjadi tempat di mana golongan wanita berkongsi peng4laman sama yang terjadi dalam rumah tangga. Malah, ada yang sempat bersel0roh meminta wanita itu mencari suami baru.

Sumber: TikTok @Syahririn , OhBulan

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *