“Bagi la kejap!” – 3 tahun tak jumpa, wanita rindu pelvk anak dihal4ng bek4s suami

Sehari tidak menatap wajah anak pun sudah mula rasa kehil4ngan, apatah lagi terpaksa menahan rindu selama tiga tahun selepas mengambil keputusan untuk berpis4h dengan pasangan.

Sitvasi per1t itu dilalui seorang wanita yang mahu melepaskan rindu dengan memelvk anak lelakinya, namun berlaku kekec0han apabila dih4lang oleh bek4s suami di sebuah mahkamah baru-baru ini.

Menerusi perkongsian di laman Facebook, wanita menggunakan nama ‘Rias Jelita’ itu memuat naik video memaparkan dia berjalan mendekati anaknya yang ketika itu berada bersama bek4s suami.

“Aku nak pelvk anak aku! Bagi la sekejap..”

Tapi belum sempat disentvh, bek4s suaminya itu dilihat segera membawa anak mereka bered4r jauh dari wanita tersebut sebelum berlaku ‘perebvtan’ sehingga terpaksa diten4ngkan oleh beberapa ahli keluarga dan anggota polis.

Bagaimanapun, wanita itu akhirnya dapat memelvk erat anaknya untuk beberapa saat sebelum ‘dipulangkan’ semula kepada lelaki terb4bit yang dipercayai mendapat hak penjagaan.

Menerusi kapsyen, wanita berkenaan percaya kepada perancangan Allah SWT selain menyifatkan dirinya diani4ya oleh bek4s suami sehingga terg4mak memis4hkan anak dengan ibu kandung.

Malah, dia juga meneg4skan sanggup menghadapi apa jua hal4ngan serta mengakui tidak pernah menyes4l setelah berc3rai dengan lelaki terbabit.

“Setelah hampir tiga tahun tak dapat jumpa anak2, jangankan jumpa nak call atau whatsapp pun tak boleh.. hari ni mahkamah minta keterangan anak2. Dapat la tengok anak2, nak pegang peluk.

“Sekejap pun tak boleh. Allahhu megahnya kau, berlagaknya kau dengan kuasa duit kau, hari ni kau beli undang2. Hari ni kau masih menang, kau masih berjaya dengan menind4s org….

“Insyaallah Allah Maha Adil, Allah tahu segala yang berlaku. Kau boleh t1pu mahkamah, kau boleh menang di mahkamah dunia ni. One day Allah akan rentap segalanya, ingat setiap kejah4tan pasti ada balasan.

“Manusia yang paling z4lim adalah manusia yang pisahkan ibu dgn anaknya. Jangan terlalu selesa meng4niaya orang.
“Satu je nak cakap, walau apa pun yang aku terpaksa hadapi, aku sanggup hadap namun aku tak pernah menyesal bercer4i dengan kau,” tulisnya.

Posting tersebut dikongsi sebanyak 5,400 kali dan menerima 3,3000 k0men netiz3n yang rata-rata turut seb4k melihat momen itu apabila si anak pula yang menjadi m4ngsa keadaan selepas ibu bapa bercer4i.

Selain di Facebook, video berkenaan turut tular di aplikasi TikTok selepas dimuat naik oleh seorang pengguna @izhaikal sehingga meraih 3.6 juta tontonan.

@izhaikalYa’Allah bederai air mata Aku. #fypviral #fypage #fypシ #fyp #fypシ゚viral #kasihibu♬ Kasihnya Ibu – Wann

Sumber: Facebook Rias Jelita , TikTok @izhaikal, OMM

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *