[Video] Kant0i Cur4ng? Pemuda Kec3wa, Kekasih Diam2 Keluar Bersama LeIaki Myvi Biru

Dalam menjalin perhubungan cinta, perkara yang paling ditakvti adalah sekiranya si dia bersik4p cur4ng di belakang pasangan. Sudah berjanji sehidup sem4ti, diam-diam boleh pula ‘pasang’ orang ketiga.

Terbaharu, tuIar sebuah video di apIikasi TikT0k memaparkan seorang pemuda ‘mengant0ikan’ seorang gadls dipercayai kekasihnya yang keluar bersama lelaki lain.

Aku ‘call’ hang tak angkat!

Menerusi video berdurasi 32 saat itu, pemuda tersebut membuat rakaman sebelum terus mendekati pasangan itu di sebuah tempat letak kereta yang dipercyai baru selesai membeli-belah.

“Inilah Allah nak tunjuk, kant0i cur4ng depan mata. Akhirnya, ni bukan kali pertama tapi kedua. Kawan siap keluar berdua? Tak rasa bersaIah ya mainkan h4ti orang,” tulisnya dalam video itu.

Ketika menghampiri kendraan jenis Perodua Myvi berwarna biru dinaiki pasangan terbbit, si gad!s bagaimanapun seolah-olah mempers0alkan semula tind4kan pemuda berkenaan.

“Kenapa, hang siapa? Ni kawan aku la, kenapa? So what.. apa benda?,” kata gadls itu selepas dis0al mengenai gerangan ‘orang ketiga’ oleh pemuda tersebut.
Video dimuat naik @Nano_yuko itu meraih 1.6 juta tontonan setakat ini serta hampir 12,000 reaksi daripada netlzen yang rata-rata meluahkan rasa slmpati terhadap pemuda terbabit.

Menurut netizen, lebih baik meninggaIkan gadiis seperti itu yang tidak bersikap setia selain mendoakan pemuda berkenaan agar berjumpa dengan pengganti yang lebih baik.

Bagaimanapun, tiada maklumat lanjut seperti pemilik asal video, l0kasi dan tarikh yang diperoleh mengenai rakaman tersebut.

Sumber: TikTok @Nano_yuko

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *