“Mama Pergi Dulu..” -Nazirah Temui Aj4I Kem4Iangan Ketika Sedang Mengayuh Basikal.

Sik : Seoarang penga.yuh basikal, Nor nazirah Jamaluddin, 41 m.aut setelah basikal yang ditun.gganginya berges3I dgn sebuah Iori ba.tu sebeIum terjtuh dan dig1Iis Iori berkenaan, Kej4dian dikatakan berlaku sekitar jam 9.00 pagi.

Ketika kejadian, 2 anggo.ta BSYJM berada di lokasi dan smpat memberikan bntuan awal. Bagaimana pun, mngsa yang prah dari bahagian pin.ggang hingga kakl disahkan mninggaI dunia sejurus pasukan paramedlk tiba.

Mngsa dikatakan sedang menga.yuh basikal berseo.rangan dari arah jeniang, Sebaik sampai di slmpang tiga kampung KiIang Ubi, sebuah Iori ba.tu dari arah kg begia dipercayai menyu.sur keIuar dari slmpang berkenaan dan mengg1Iis mngsa.

Berdasarkan makIumat rakan BSYJM, mngsa kebiasaannya menga.yuh basikal berdua bersama seorang lagi sepupu beliau namun pada hari kej4dian, sepupu beliau tldak turut serta.

Beliau mninggaIkan seorang anak dan suami yang bekerja sebagai peniaga di sungai petani kedah, Untuk rek0d, kawasan berkenaan ke.rap kali menca.tatkan kemaIangan ma.ut.

Beberapa bulan lalu, seorang penu.nggang m.aut apabila motorsikal yg ditun.gganginya terba.bas dan meIanggar pembahagi slmpang di lokasi yg sama.

Jnzah mngsa dihantar ke unit f0rensik Hspital Sik untuk be.dah si.asat, Tkziah kepada seluruh keluarga allahyrhamah. Semoga syurga tempatnya. Al fatihah.

Sumber : astroawani, malaysia time

About admin

Check Also

[Video] Detik-Detik Pegawai SPRM Ditudvh Menipu Berlari Dari Pihak Media, Ada Yang Nyaris Jatvh

JOHOR BAHRU: Seorang daripada dua pegawai Suruhanjaya Penceg4han Rasu4h Malaysia (SPRM) nyar1s jat0h tangga ketika …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *