[Video] 5 Tahun Jaga J0doh Orang, Pemuda N4ngis Datang Majlis Kahwin Bek4s Kekasih – ‘Dah Pesan Jangan Datang’

Tak dinefikan, bukan semua orang boleh melupakan kis4h sil4m dalam hidup masing-masing, misalnya bek4s kekasih. Menghadiri majlis perkahwinan bek4s kek4sih bukanlah suatu yang mudah lebih-lebih lagi buat mereka yang masih belum ‘m0ve 0n’.

Baru-baru ini viral satu video di media sosial mem4parkan seorang pemuda men4ngis ketika menghadiri majlis pernikahan bek4s teman wanitanya.

N4ngis datang majlis kahwin bek4s kek4sih

Menerusi video pendek yang dikongsikan di TikTok kelihatan seorang pemuda dari Indonesia yang dikenali dengan nama Iwan Seppriandi berada di dalam kereta seakan mengumpul keku4tan untuk hadir ke majlis bek4s kekasihnya itu. Belum sempat menjejak kaki ke lokasi majlis, pemuda ini sudah tidak dapat men4han seb4k sebelum mengalirkan air mata. Siapa sahaja yang tidak s3dih apabila perhubvngan yang terjalin selama 5 tahun berakh1r dengan satu perpis4han.

Ini ya dinamakan jaga jodoh orang 5 tahun?

Namun, dia masih gagahkan diri ke majlis tersebut dan setibanya di sana luluh hati si pemuda ini apabila melihat dari jauh bek4s teman wanitanya tersenyum gembira bersama suami di atas pelamin meraikan hari bahagia mereka. Berdasarkan video pendek itu juga kelihatan pemuda ini yang sedang bers3dih sempat diten4ngkan oleh rakan-rakannya yang lain.

Menjengah di ruangan k0men, kebanyakan netiz3n bersimp4ti dengan n4sib yang menimpa pemuda ini selain tidak henti-henti memberikan kata-kata semangat. Malah mereka juga mendoakan agar pemuda ini akan dipertemukan j0doh dengan insan yang lebih menghargainya.

Video

Respon netiz3n

Sumber: Iwan Seppriandi, OhBulan

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *