[Video] B4kar cek RM15,000 selepas majlis k4hwin dir4ncang tak kes4mpaian

Belum red4 kis4h kek4sih cur4.ng, timbul pula cerita pemuda terpaksa melup4kan kis4h cinta Laila dan Majnun g4ra-g4ra kesayangan hati memb4talkan hari bahagia sebulan sebelum majlis yang dir4ncang berlangsung.

Dalam video pendek yang dimuat naik pemuda bernama @encikferd di laman TikTok, dia bertindak memb4.kar sekeping cek bernilai RM15,000 berserta kad-kad jemputan ke majlis perkahwinan mereka.

Difahamkan, hari bahagia itu tidak dapat dilaks4nakan atas sebab cara lelaki itu bercinta adalah bukan cara yang diidamkan oleh bek4s teman wanit4nya.

“Mungkin cara saya bercint4 bukan macam dia nak, tapi saya terima segala apa juga dia punya al4san untuk memvtuskan, saya terima hati terbuka dan saya red4,” ujar ferd dipetik selepas ditemu bual oleh stesen radio HotFM.

Sementara itu, dalam jawapan ringkas kepada UtusanTV, pemuda itu berkata tindakan dia memuat naik video berkenaan sekadar lu4han rasa sed1.h yang dil4lui dirinya.

“Saya tidak mahu kis4h saya ni mendapat perh4tian berlebihan,” jawab ringkas pemuda itu.

Katanya, dia menerima uji4n itu dengan hati yang red4 dan enggan mengulas panjang mengenai video yang tular di platform TikTok.

Dalam video berdurasi 50 saat itu, turut menunjukkan dirinya menaiki kapal terbang ke destinasi yang dipercayai tempat yang sepatutnya menjadi lokasi bulan madv mereka.

Ia dikatakan dirancang sebagai kejvtan kepada bakal isteri sempena hadiah perkahwinan mereka.

Walaupun kec3wa dengan apa yang berlaku, dia mengakui bahawa bek4.s teman wanitanya mempunyai hati yang baik.

Ruangan k0men mendapati ramai yang men1tipkan kata-kata semangat kepada pemuda ini supaya terus bersabar dan mendoakan dia dipertemukan jodoh lebih baik pada masa akan datang.

“Berdamai dengan takdir allah, percaya dan yakin dengan janji allah bahawa sesudah kesvlitan ada kemudahan. You deserve to be happy. Keep strong,” ujar @hasyahusna

“Stay strong, you definitely deserve better. And god will sent the right one at the right time. Trust God,” komen @hannahfrancisca

“Baiknyaaa allah sebab nak bagi yang lebih baik pada u bro, pasti wanita lebih baik untuk mu,” doa @zainabdihing

Bagi ferd, dia percaya akan ada hikmah di sebalik apa yang berlaku walaupun hasratnya ingin mendirikan rumah tangga bersama insan tercinta tid4k kes4mpaian walaupun telah melakukan pelbagai persiapan untuk menuju hari bahagia. Utv

B4.kar cek RM15,000 selepas majlis kahwin dirancang tak kes4mpaian (Video)

@ferd.mansor💔♬ Here’s Your Perfect – Jamie Miller

SUMBER : Tiktok ferd.mansor, mykmu

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *