[Video] “P3dih Tu…” Tak Sampai 24 Jam Mel4ram, Kereta Honda Civic Tengg3lam Dalam B4njir

Model Honda Civic FD sudah berusia hampir 16 tahun pada tahun ini, namun kereta tersebut masih menjadi rebvtan serta pilihan di kalangan k4ki kereta dalam masyarakat kita.

Baru-baru ini tular video TikTok oleh @ery_ryy di mana sebuah Honda Civic milik kawannya bukan sahaja ditenggel4mi air b4njir di bahagian luar bahkan turut memasuki ruangan kabin dalam kereta yang diletakkan di sekitar kawasan perumahan Taman Sri Berembang, Klang.

@ery_ryyMember baru beli tak sampai 24 jam tiba2 bangun pagi terus kena banjir pisang😭😓♬ original sound – Ery Ryy

Walaupun video tersebut pendek berdurasi kur4ng 10 saat itu, namun ‘keped1hannya’ turut dirasai oleh para penonton yang memah4mi per4saan pemilik kereta tersebut.

Tambah orang ramai lagi, mereka berharap agar pemilik kereta tersebut bert4bah dengan ‘uji4n’ yang men1mpa dirinya. N3tizen juga mendoakan agar pemilik Honda Civic akan mendapat rezeki yang lebih baik pada masa akan datang.

Jika dilihat video terbabit, nampaknya pemilik Honda Civic itu terpaksa mengeluarkan sejumlah wang lagi untuk memb4iki beberapa keretanya yang baru sahaja diletakkan di kawasan rumah tidak sampai 24 jam.

SUMBER : @EryRyy Tiktok

About admin

Check Also

Mee Goreng Bertukar Tan4h Li4t Berul4t, Ramai Dah ‘Kena’ Di Gerai Berh4ntu Parit-Manong

Lelaki ini berk0ngsikan pengalam4n ser4mnya apabila bekerja sebagai pemandu lori hampir 10 tahun. Seperti yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *