Tak Berses4k, Hairul Azreen & Hanis Zalikha Naik Helikopter Bercvti Ke Pulau

Ketika orang lain sibvk menempah tiket penerbangan ke destinasi pilihan, berbez4 pula bagi pelakon Hairul Azreen dan isterinya Hanis Zalikha apabila menyew4 sebuah helikopter ke sebuah pul4u di tanah air.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen)

Menerusi perkongsian video di laman Instagram, pelakon berusia 33 tahun itu turut membawa anak-anaknya bagi menikmati percutian t4npa perlu berses4k-ses4k di lap4ngan terbang.

Bercuti bersama keluarga saya. Setelah sekian lama, dari Kuala Lumpur ke pulau,” tulis pelakon filem PASKAL: The Movie itu petang tadi.

Difahamkan, percutian itu juga adalah yang pertama bagi anak perempuannya setelah ‘berkvrung’ akibat Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) berdasarkan kom3n yang ditingg4lkan Hairul pada posting tersebut.

Sementara itu, isterinya yang juga pelakon turut memuat naik satu video memaparkan perjalanan mereka sekeluarga menuju ke pul4u sebelum menikmati percutian penuh keindahan itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha)

Meninjau ke ruangan kom3n, rakan artis dan pengikut pasangan selebriti tersebut berk0ngsi rasa teruja apabila melihat percutian penuh mewah itu yang disifatkan seperti ‘another level’.

Untuk info, pasangan berkenaan mendirikan rumah tangga pada 5 Jun 2015 dikurniakan dua cahaya mata iaitu Yusuf Iskandar, 5, dan Alisa Aisyah yang kini berusia dua tahun.

Sumber : https://www.motifviral.dnqj.my/, HairulAzreen & HanisZalikha Instagram

About admin

Check Also

[Video] Detik-Detik Pegawai SPRM Ditudvh Menipu Berlari Dari Pihak Media, Ada Yang Nyaris Jatvh

JOHOR BAHRU: Seorang daripada dua pegawai Suruhanjaya Penceg4han Rasu4h Malaysia (SPRM) nyar1s jat0h tangga ketika …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *