“Diam b0do, blah b0do”- Dapat Boyfriend Tak Boleh Control Mar4h, Asyik Nak M4ki Je!

Dah lah zaman sekarang susah nak dapat pasangan hidup kan? Lepas tu kalau yang dah ada pun, kena jaga elok yelah kang ada pula yang meny0ndol hmm. Macam-macam perangai manusia kan?

Baru-baru ni seorang gadis kongsi dekat Twitter nasib mal4ng dia sebab dapat boyfriend tak berkualiti. Menurut Wawa, dia idamkan teman lelaki yang pandai melawak tapi sebaliknya dia dapat yang tak boleh nak control mar4h pula.

Nak boyfriend yang selalu buat lawak tapi dapat yang selalu m4ki pulak…”

Melalui conversation yang Wawa kongsi tu, dia tunjuk yang boyfriend dia tu memang selamba je m4ki bila dalam keadaan m4rah.

Diam b0do. Blah b0do kau.”

Tapi Wawa akui memang tak semua lelaki perangai tak elok sebab tu dia sempat pesan kalau kaum Hawa di luar sana dapat lelaki yang baik, jagalah baik-baik. Yela, susah nak dapat pasangan yang elok perangainya zaman sekarang ni.

Ramai netiz3n yang bagi nasihat dan tunjuk rasa beng4ng masing-masing dengan boyfriend Wawa ni. Ada yang kata kalau lelaki tu ikhlas dia takkan m4ki orang yang dia sayang.

Tapi, dalam pada ramai yang bagi kata-kata nasihat tu ada seorang lelaki yang suruh Wawa ni rileks sebab benda tu sebenarnya normal je. What?

Rileks la. Aku pun maki maki girlfriend aku macam ni. Dia okay je.”

Ada yang pernah dapat boyfriend atau girlfriend jenis tak boleh control mulut bila m4rah? Jenis suka hati nak m4ki m4ki orang tak fikir hati dan perasaan. Cuba share dengan admin!

Sumber: LobakMerah

About admin

Check Also

[Video] Sanggvp Bah4yakan Diri Demi Sesuap Nasi, Lelaki Cuci Longkang Tersvmbat Di Tengah Lebuh Raya Dipuji Ramai

Tak semua orang sanggup membah4yakan diri demi sesuap nasi lebih-lebih lagi kerja yang dilakukan adalah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *