[Video] Pad4h Letak Kat Belakang, Tengah Santai Mengayuh Telefon Kena ‘Remb4t’ Dengan Penungg4ng Motosikal

Aktiviti menunggang basikal di jalan raya kini dilihat sebagai suatu trend yang semakin popular dan banyak mendapat tempat dalam pelbagai golongan umur.

Pun begitu, seperti ramai yang ketahui, sukan tersebut mempunyai ris1ko yang tinggi. Bukan sahaja beris1ko untuk terlibat dalam kem4.langan, malahan penunggang basikal juga turut beris1ko untuk menjadi m4ngsa jen4.yah.

Seperti yang dikongsikan oleh sebuah akaun Instagram bernama fakta.indo ini. Video yang dikongsikan itu telah menjadi tul4r di media sosial.

Video tersebut memaparkan sekumpulan penunggang basikal yang sedang menunggang basikal di sebuah jalan raya yang dipercayai berlaku di Jakarta, Indonesia.

Ketika mereka sedang menunggang basikal, terdapat dua orang lel4ki yang menaiki motosikal telah menghampiri salah seorang penunggang basikal tersebut.

Lelaki yang sedang membonceng motosikal itu telah bertindak menyelvk telefon bimbit milik salah seorang penunggang basikal berkenaan yang diletakkan pada bahagian belakang poket bajunya.

Penunggang basikal tersebut dilihat menyedari bahawa telefon bimbitnya itu telah di4mbil, namun tiada apa yang dapat dibuat olehnya.

Video tersebut telah menjadi tul4r di media sosial. Sehingga kini, ianya telah ditonton lebih 390 ribu kali.

Sumber: fakta.indo / SiakapKeli

About admin

Check Also

Sambut Hari Lahir Ke-18, Gadis Terharu Dapat Hadiah Mustang Dari Ibu Bapa

Setiap keluarga mempunyai cara tersendiri meraikan hari lahir anak-anak. Ada yang membuat majlis memotong kek …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *