Tertek4n Dilahirkan Sebagai Seorang Manusia, Lelaki Ini Nek4d Menjadi Seek0r K4mbing

Lazimnya kalau seseorang itu berdep4n mas4lah dalam kehidupannya, pelbagai cara akan dilakukan untuk mengembalikan keyakinan diri dan erti sebenar untuk terus hidup.

Contohnya pergi bercuti ke tempat yang menjadi impian untuk dikunjungi bersama orang yang tersayang atau seorang diri.

Tetapi, berikutan kecew4 dengan kehidupan yang dialaminya, lelaki berasal dari United Kingdom sanggup seorang diri pergi ke kawasan pergunungan Swiss untuk menikmati kehidupan sebagai seek0r k4mbing.

Justeru, dia mendapatkan sepasang kaki k4mbing dan usvs k4mbing buatan manusia yang boleh menghadam rumput hijau untuk dirinya.

Lelaki yang dimaksudkan itu bernama Thomas Thwaites, sebelum itu dia menetap di London, berdepan mas4lah peng4ngguran dan mas4lah peribadi serta bosan dengan kehidupan di bandaraya.

Suatu hari dia mendapati anj1ng yang dibela oleh rakannya kelihatan sungguh ceria, dan keadaan tersebut membuatkannya teringin menjadi h4iwan. Pelik, kan?

Setelah memikirkan ia secara mendalam, Thomas Thwaites akhirnya memilih untuk menjadi seek0r k4mbing.

Bagi menyesuaikan diri dengan tabiat makan rumput seperti k4mbing, dia memasang usvs buatan manusia di bahagian pinggangnya.

Pelbagai cab4ran dialaminya ketika hidup sebagai k4mbing, contoh seperti sering terjatvh ketika merangkak bersama kumpulan k4mbing, dan sebagainya.

Selain itu, kewujudannya tid4k diterima oleh sekumpulan k4mbing dan meng4nggap dia sebagai spes1s as1ng, malah ada yang cuba menyer4ngnya.

Namun, akhirnya seekor k4mbing kelihatan mengekorinya ke mana saja dan cuba menyentuhnya melalui hidungnya.

Menurut seorang pengembala kambing, tind4kan k4mbing tersebut menandakan Thomas Thwaites telah diterima sebagai spes1s mereka. Thomas Thwaites rasa terharu dengan apa yang terjadi.

Kehidupan menjadi k4mbing beri inspirasi kepada Thomas Thwaites bahawa manusia wajar belajar daripada k4mbing dalam usaha menjalani kehidupan dengan lebih relaks, ini kerana k4mbing didapati lebih tahu menikmati kehidupan daripada manusia.

Sumber : Dairishare

About admin

Check Also

[Video] Sanggvp Bah4yakan Diri Demi Sesuap Nasi, Lelaki Cuci Longkang Tersvmbat Di Tengah Lebuh Raya Dipuji Ramai

Tak semua orang sanggup membah4yakan diri demi sesuap nasi lebih-lebih lagi kerja yang dilakukan adalah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *