Lelaki ‘Dipatvk’ Ul4r Di ‘Bahagian Kemalvan’ Ketika Gunakan Tandas, Tersedar Ketika Rasa Seakan ‘Dicvbit’

Jam 6 pagi Isnin lalu, seorang lelaki Austria berusia 65 tahun telah menggunakan tandas di rumahnya tanpa menyangka dia akan menjadi m4ngsa serangan si ul4r sawa.

Menurut Daily Star, m4ngsa telah dig1git oleh seekor ular albino sepanjang 5 kaki di bahagian al4t svlit, dipercayai haiw4n peliharaan yang terlepas daripada rumah jiran.

Mangsa mend4kwa, dia terasa seperti ‘dicvbit’ dan apabila berpaling, kelihatan reptilia tersebut melingk4r di dalam mangkuk tandas miliknya.

Biarpun gig1tan sawa tidak berbis4, dia telah dibawa ke hospital bagi merawat kecederaan sekaligus memastikan tiada j4ngkitan bakteri4 berlaku.


Seorang pakar reptilia, Werner Stangl telah dipanggil ke rumah m4ngsa untuk mengeluarkan ul4r tersebut daripada lokasi persembunyiannya.

Menurut polis, haiw4n itu merupakan antara 11 ul4r tidak berbis4 yang dipelihara seorang jiran berusia 24 tahun di pangsapuri tersebut.

Jelas pemuda itu, dia tidak menyedari ul4r itu telah hilang dan masuk ke rumah jiran sehinggalah ia dibawa pulang ke rumahnya semula.

Lantaran itu, dia kini mungkin berhadapan dakwaan kecuaian yang menyebabkan keced3raan, lapor Daily Star.

Sumber: Daily Star

About admin

Check Also

[Video] Sanggvp Bah4yakan Diri Demi Sesuap Nasi, Lelaki Cuci Longkang Tersvmbat Di Tengah Lebuh Raya Dipuji Ramai

Tak semua orang sanggup membah4yakan diri demi sesuap nasi lebih-lebih lagi kerja yang dilakukan adalah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *