Rakaman Ustaz ‘law4n’ h4ntu air tul4r. Ramai mula merem4ng bila tgk makhlvk tu keluar

PETALING JAYA – Seperti yang diketahui ramai bukan semua manusia di dunia ini mempunyai kelebihan untuk berinteraksi dengan makhlvk halus lagi-lagi di dalam ‘alam sebalik mata’.

Semalam tular sebuah video di Facebook mengenai seorang pengamal perubatan atau lebih dikenali Ustaz Rosdi didakwa mengangkat ‘h4ntu air’ sehingga berlaku penampakan susvk tubuh makhlvk halus tersebut.

Berdasarkan video berdurasi 3 minit 40 saat oleh Md. Rosdi Hassan di laman sosial Facebook, ustaz tersebut bertindak menyeberangi sebatang sungai pada waktu malam.

Ketika kejadian, ustaz berkenaan seolah-olah menenggelamkan dirinya dan selepas beberapa saat beliau timbul dari permukaan air bersama satu ‘entiti’ yang bermata bewarna merah.

Susulan perkongsian video itu, rata-rata pengguna Facebook berasa ser4m dengan pended4han oleh ustaz berkenaan mengenai rupa sebenar j1n yang lebih dikenali sebagai ‘h4ntu air’.

“Allahuakbar, cukuplah saya dapat lihat mahkluk gh4ib dalam video ustaz ini sahaja. Kalau terjumpa depan mata sendiri, bukan saya t4kut tapi mugkin tak kuat semangat untuk berdepan dengan makluk ini,” kata Sulaiman Salleh.

“Alhamdulillah, bukan semua orang boleh zahirkan benda-benda begini. Minta ustaz tunjukkan lagi yang lain untuk pengajaran akan kekuasaan Allah S.W.T dengan kehebatan ilmu orang-orang dulu,” jelas Mohd Yusoff.

“Ser4m betul bila tengok h4ntu air macam itu, ini baru jelmaan sahaja belum susuk tubuh sebenar kalau dia tunjuk dirinya yang sebenar pasti lagi menyer4mkan,” ujar Nur Hidayah.

Terkini video tersebut mendapat lebih 11,000 reaksi dan dihujani lebih 2,600 komen di media sosial Facebook.

Nampak Makhlus Halus ..

Menurut Ustaz Md Rosdi, sepatutnya beliau tidak mahu memuat naik video makhluk tersebut kerana bimbang akan jadi fitn4h. Ini kenyataan penuh beliau.

“Bukan semua manusia yang mempunyai kelebihan untuk berinteraksi dengan makhlvk di alam sebalik mata.

Pada mulanya saya tidak mahu mengeposkan video ini kerana ia boleh mendatangkan fitn4h.

Namun begitu saya tetap mengeposkan video ini kerana ingin berkongsi cerita mengenai alam disebalik mata bagainama rupa bentuk wajah makhluk alam sebalik mata, cuba besarkan gambar makhluk Itu bagainama kewujudannya.

Hanya jauhari yang mengenal maknikam dari apa yang tersurat daripada apa yang tersirat”

Dibawah pula video dimana beliau didatangi pont1anak

Ustaz Md Rosdi bukan satu nama yang biasa biasa dalam paranormal ini. Beliau yang juga perawat tradisional pernah tul4r di media sosial dengan satu video tentang pont1anak yang tiba tiba datang.

Beliau merupakan seorang akar perubatan Islam, Ustaz Md Rosdi Hasan antara perawat yang dikenali ramai kerana sering berkongsi kisah mist1k di Facebook. Dia juga berkongsi cabaran yang dihadapi demi merawat pes4kit yang memohon bantuan daripadanya.

SUMBER: KOSMO / http://trendingsangat.pw/

About admin

Check Also

[Video] Sanggvp Bah4yakan Diri Demi Sesuap Nasi, Lelaki Cuci Longkang Tersvmbat Di Tengah Lebuh Raya Dipuji Ramai

Tak semua orang sanggup membah4yakan diri demi sesuap nasi lebih-lebih lagi kerja yang dilakukan adalah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *