[Video] Terseremp4k Dengan P4us Ketika Menyelam, “Huish Kalau Aku Pun Terkejvt”

Hidupan di laut dan darat sudah semestinya berbeza. Namun manusia yang hidup di darat masih diberikan kelebihan untuk bernafas di dalam air jika tahu tekniknya. Malah ada juga bantuan oksigen membolehkan manusia menyelam ke dalam laut dan merasai pengalaman yang cukup berbeza sekali.

Walau bagaimanapun, baru-baru ini satu rakaman yang dikongsikan menerusi TikTok ini telah mencuri perhatian ramai. Dalam perkongsian rakaman tersebut kelihatan beberapa orang sedang berenang di laut. Namun tiba-tiba datang seek0r ik4n p4us yang saiznya memang cukup besar sekali.

Terkejut dengan kemunculan hidupan laut ini, lelaki tersebut cuba berenang melarikan diri dari ik4n itu. Malah gaya lelaki ini berenang untuk menyelamatkan diri cukup membuatkan warganet terhibur menyaksikannya. Berikut adalah rakaman lelaki terserempak p4us masa menyelam ini:

@scha_danial23run bro run! #fyp #kamisempoi #masukberanda♬ original sound – Siti Nuraishah

Perkongsian rakaman lelaki terseremp4k p4us masa menyelam yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun scha_danial23 ini telah meraih lebih 167 ribu tontonan dan hampir 9 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman tersebut di ruangan komen seperti berikut:

“Huish kalau aku pun terkejvt ea kena serg4h gitu”

“Ni kalau aku ni… elok2 tak reti berenang, terus boleh jadi juara Olimpik”

“Ni kalau aku ni…Boleh mengalahkan bot layar aku berenang”

Sumber: SCHA_DANIAL23

About admin

Check Also

[Video] Sanggvp Bah4yakan Diri Demi Sesuap Nasi, Lelaki Cuci Longkang Tersvmbat Di Tengah Lebuh Raya Dipuji Ramai

Tak semua orang sanggup membah4yakan diri demi sesuap nasi lebih-lebih lagi kerja yang dilakukan adalah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *