Isteri Disemb3lih Suami Apabila Mengig4u Sebut Nama J4ntan Lain Ketika Tidur

Gara-gara isteri ‘meng3rang’ sebut nama bek4s kek4sih ketika sedang tidur, suami yang berang bertind4k menyemb3lih isterinya sehingga m4ti.

Wani, 25 tahun telah berkhawin dengan suaminya Anwar, 30 tahun. Pasangan ini tinggal di Tebing Tinggi Medan, Indonesia dikurniakan seorang cahaya mata.

Wani berh3nti kerja atas des4kan suaminya dan menjadi suri rumah sepenuh masa untuk menjaga bayi pertama mereka yang baru lahir. Manakala suaminya bekerja mencari nafkah.

Tetapi disebabkan berasa kesvnyian, Wani menjalinkan hubungan cinta dengan bekas kekasih gel4p secara senyap-senyap melalui Facebook.

Setiap hari hubungan mereka semakin rapat dan Wani kerap mel4yan kekasihnya di facebook sehingga mereka berjumpa tanpa pengetahuan Anwar.

Tetapi, sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatvh ke tanah jua! Hubungan Wani dengan bek4s kekasihnya dapat dihidu oleh suaminya.

Tanpa bertind4k melvlu dan mengikut perasaan, Anwar mula menyelidik telefon bimbit Wani dan mula membaca mesej-mesej cinta isterinya. Anwar masih bersabar.

Satu malam, lebih kurang jam 2.30 kemar4han Anwar memuncak ketika isterinya sedang nyenyak tidur, Wani ‘menger4ng’ menyebut nama kekasih gel4pnya itu.

Anwar yang mendengar isterinya menyebut nama kek4sih gel4pnya berasa amat m4rah lalu mengambil pis4u di dapur dan menyemb3lih leher isterinya sehingga putvs sebelum bertindak menyer4h diri pada pihak polis keesokan harinya.

Kejadian itu telah mengemp4rkan penduduk setempat dan kebanyakannya terkejvt dengan apa yang telah berlaku.

Moral of the story, jadilah isteri yang taat dan patuh pada ajaran Allah, serta tid4k bermain cinta di belakang suami.

Apapun, sebagai umat Islam kita tid4k dibenarkan mengikut hawa nafsv dan perasaan sendiri dan bertind4k membvnuh. Walaupun isteri telah melakukan kesilapan, berbincanglah baik-baik sehingga damai.

About admin

Check Also

Suami Nekad Lari Tinggalkan Isteri Ketika Ditahan Di Sekatan Jalan Raya

Sejak kelonggaran rentas negeri diumumkan, orang ramai dilihat tidak melepaskan peluang untuk bercuti serta pulang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *