[Video] Detik Cem4s Dua Lelaki Tergel!nclr Dalam Arus Der4s Ketika Selamatkan Wanita & Kanak-kanak Terper4ngkap

Sekumpulan penduduk kampung bertind4k berani menyelamatkan seorang wanita dan kanak-kanak yang terper4ngkap dalam banjir kilat di air terjun Anaivari, Tamil Nadu.

Walau bagaimanpun, dua orang daripada mereka tergel1nc!r dalam arus der4s ketika cuba naik kembali, memetik laporan India Today.

Dalam perkongsian video berdurasi empat minit, wanita itu dapat dilihat bersama-sama seorang kanak-kanak duduk di atas batu ketika air terjun sedang mengalir deras. Empat orang penduduk kampung cuba untuk menyelamatkan mereka dengan menggunakan tali.

Orang kampung dilihat dengan berh4ti-h4ti cuba untuk mengangkat kanak-kanak tersebut dan kemudiannya mengangkat wanita itu.

Namun, tak lama selepas wanita dan kanak-kanak tersebut diselamatkan, dua orang penduduk kampung cuba untuk menyelamatkan diri dengan menggunakan tali tetapi mereka telah hil4ng keimbangan lalu tergelincir dan jatuh ke dalam air sungai.

Tetapi, mereka berdua berjaya berenang ke bahagian tepi sungai bagi menyelamatkan diri daripada dibawa arus der4s.

Orang ramai yang melihat kej4dian itu terus bersorak untuk memberi semangat kepada mereka di atas peng0rbanan itu.

Air terjun Anaivari adalah tempat pelancongan yang popular dan pada setiap hari Ahad orang ramai akan berkumpul di kawasan itu, tetapi mereka tid4k menj4ngkakan banj!r k!lat akan berlaku pada ketika itu.

Sumber: India Today

About admin

Check Also

[Video] Sanggvp Bah4yakan Diri Demi Sesuap Nasi, Lelaki Cuci Longkang Tersvmbat Di Tengah Lebuh Raya Dipuji Ramai

Tak semua orang sanggup membah4yakan diri demi sesuap nasi lebih-lebih lagi kerja yang dilakukan adalah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *