[Video] Umpama ‘Final Destination’, Kecvt Pervt, Kayu Balak Jatvh Dari Treler Tembvs Cermin Betul-Betul Depan Wajah Pemandu

Kemal4ngan melibatkan sebuah trak dan lori yang membawa muatan kayu balak disifatkan seperti filem ‘Final Destination’ kerana hampir meng0rbankan ny4wa pemandu kereta berkenaan dalam keadaan yang ng3ri.

Menerusi video yang tul4r di laman TikTok, muatan kayu balak dari lori dilihat menusuk masuk ke dalam cermin depan trak sehingga men3mbusi tempat duduk pemandu.

M4ngsa dikatakan sangat bertuah apabila terselamat kerana jarak di antara pemandu dan kayu balak berkenaan begitu hampir. Ianya boleh membidas bahagian wajah m4ngsa jika kedudukan kayu berubah sedikit ke hadapan.

Video berkenaan telah meraih hampir empat juta tontonan dalam tempoh tiga hari dimuatnaik selain dibajiri dengan ratusan komen dan ulang kicau oleh warganet yang ngeri melihat insid3n tersebut.

Rata-ratanya berkata mereka tidak akan memandu lagi di belakang lori yang membawa muatan ber4t kerana bimbang sekiranya kejadi4n seperti ini berulang semula.

Namun, setakat ini tidak dapat dipastikan n4has dari luar negara itu berlaku di mana.

Sumber: ladbible.com

About admin

Check Also

[Video] Sanggvp Bah4yakan Diri Demi Sesuap Nasi, Lelaki Cuci Longkang Tersvmbat Di Tengah Lebuh Raya Dipuji Ramai

Tak semua orang sanggup membah4yakan diri demi sesuap nasi lebih-lebih lagi kerja yang dilakukan adalah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *