Isteri Dedah Shuk Kant0i Dating Dengan Sk4ndal Lagi

Nampaknya drama rumah tangga pelawak Shuk Sahar masih tiada kesudahan lagi apabila isterinya, Rossa Sera mendedahkan suaminya itu did4kwa cur4ng lagi.

Menerusi satu perkongsian di Insta Story, Sera seakan meluahkan rasa geram dengan suami dan skand4lnya itu. Sera turut memuat naik mesej di Instagram diterima daripada netizen yang mendakwa terlihat Shuk bersama kekasih gel4pnya menonton wayang di Penang.

Menerusi mesej berkenaan, Sera men4fikan dia bersama Shuk ketika itu dan mengatakan suaminya itu bersama wanita dikenali sebagai Farah.

Bukan itu sahaja, seorang lagi netizen turut mend4kwa terserempak dengan pelawak berkenaan bersama Farah sambil bergambar dengan peminat tanpa seg4n silu berjalan berdua.

Mungkin sudah l4li dengan hal kecvrangan suaminya itu, Sera sempat meny1ndir Shuk dan skand4lnya hanya berpura-pura menjadi m4ngsa sedangkan ramai sudah melihat mereka keluar bersama.

Malah, Sera turut meminta meminta orang ramai yang melihat atau terserempak dengan mereka berdua supaya merakam video dan mengambil gambar sebagai bukti.

Sejak tahun lalu hang4t diperkatakan mengenai hal rumah tangga Shuk apabila berlaku cur4ng. Meskipun sudah berusaha memaafkan suaminya, Sera akui terkil4n peluang diberikan disi4-si4kan.

Sumber : RotiKaya

About admin

Check Also

[Video] Sanggvp Bah4yakan Diri Demi Sesuap Nasi, Lelaki Cuci Longkang Tersvmbat Di Tengah Lebuh Raya Dipuji Ramai

Tak semua orang sanggup membah4yakan diri demi sesuap nasi lebih-lebih lagi kerja yang dilakukan adalah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *