[Video] Lelaki Pujuk Member Men4ngis, ‘Br0ken’ Ditinggal Awek – “Dia Baru Kerja Sebulan”

Dalam menjalin hubungan cinta, si dia pasti memerlukan kasih sayang dan perh4tian secukupnya. Malah al4san seperti ‘sibuk’ sudah tentu tid4k boleh diterima oleh pasangan!

Baru-baru ini, seorang pengguna aplikasi TikTok @muhammadhziq_ memuat naik satu video berkongsi mengenai rakan lelakinya yang bersed!h selepas ditinggalkan oleh kekasih hati.

Menurut @muhammadhziq_ atau mesra dipanggil Jik, difahamkan bek4s teman wanitanya itu meminta untuk memutuskan perhubvngan atas alasan lelaki tersebut sudah tiada masa bagi memberikan perh4tian.

Menerusi video berdurasi 25 saat itu, dia cuba memujuk dan memberikan kata-kata motivasi kepada rakannya itu yang men4ngis selepas menunaikan solat akibat terlalu kec3wa.

“Baru kerja tak sampai sebulan, kena tinggal dengan partner sebab takde masa & attention. Lepas solat terus men4ngis. Stay strong bro!,” tulisnya dalam video tersebut.
Bagaimanapun, @muhammadhziq_ yakin dengan perancangan Allah SWT bahawa rakannya itu akan menemui jodoh terbaik apabila tiba waktu yang sesuai.

“Insyaallah ada lagi yang lebih baik, cumba belum sampai waktu je lagi. Tiada istilah lelaki semua sama, perempuan semua sama,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Video berkenaan meraih 417,700 tontonan dan lebih 1,500 komen netizen yang turut bersedih serta tumpang simp4ti dengan nasib malang menimpa rakannya itu.

Segelintir netizen berkata, setiap individu bercinta sepatutnya perlu memahami situasi pasangan yang sibvk mencari rezeki bagi mengumpul duit sekali gus dapat menghalalkan perhubungan.

Hargai la lelaki macam ni

Nangis bukan sebab lem4h, tapi dah ikhlas sayang

Sibvk cari duit nak halalkan kita juga

Anggap la takde jodoh

Sumber: TikTok @muhammadhziq_

About admin

Check Also

[Video] Sanggvp Bah4yakan Diri Demi Sesuap Nasi, Lelaki Cuci Longkang Tersvmbat Di Tengah Lebuh Raya Dipuji Ramai

Tak semua orang sanggup membah4yakan diri demi sesuap nasi lebih-lebih lagi kerja yang dilakukan adalah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *